Termeni si conditii de utilizare

1. UTILIZARE
Prin utilizarea acestui site, Dvs. („utilizatorul”) certificati acordul Dvs. cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.
Ne rezervam dreptul discretionar de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii în orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii sitului de catre Dvs. ulterior unor astfel de schimbari înseamna ca acceptati respectivele schimbari.

2. COPYRIGHT
Toate marcile comerciale si marcile înregistrate prezentate în acest site apartin proprietarilor respectivi.
Aptech, Aplind si Tehnoing sunt marci comerciale si/sau marci înregistrate ale Aptech Group SRL.
Drepturile de autor pentru restul continutului acestui site sunt rezervate în întregime de Aptech Group SRL.

3. EXCLUDEREA GARANTIEI; LIMITAREA RASPUNDERII
Utilizatorul este în mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Aptech Group nu garanteaza ca acest site va functiona fara întreruperi sau fara erori. Aptech Group nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea acestui site, nici acuratetea, gradul de utilitate sau calitatea continutului si a informatiilor furnizate prin intermediul acestui site.
Situl este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, incluzând dar nelimitându-se la garantii de titlu, garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele decât cele care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate conform legislatiei românesti aplicabile acestui acord.
Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice încetare a functionarii, eroare, omisiune, întrerupere, stergere, defectiune, întârziere în operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala. Limitarea raspunderii se aplica în cazul întreruperii contractului, contraventiilor nelegate de contract, neglijentei sau în orice alta cauza de actiune în justitie.
Aptech Group sau orice alta persoana fizica sau juridica implicata în crearea, producerea sau distributia acestui site nu va fi în nici un caz responsabila pentru orice stricaciuni, incluzând dar nelimitându-se la stricaciuni directe, indirecte, accidentare, speciale, pe cale de consecinta sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site. Utilizatorul admite prin aceasta ca dispozitiile acestei sectiuni se aplica întregului continut al acestui site.
Pe lânga termenii descrisi mai sus, Aptech Group nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute în acest site, sau pentru orice întârziere sau întrerupere în transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii. Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, încluzând dar nelimitându-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta.