Aptech Group continuă să folosească principiul de transparenţă cu privire la activităţile sale, comunicand întotdeauna realizările şi direcţiile de dezvoltare stabilite prin politicile de gestionare adoptate.
Ultimele stiri:

Octombrie 2018 // TEAM BUILDING

Iata-ne ajunsi in octombrie – o luna mult asteptata de echipa Aplind pentru a-si incarca bateriile !!!
Peisajul tomnatic, aerul curat si vremea blanda ne-a indemnat sa alegem si in acest an aceeasi locatie de la munte, unde zgomotul si stresul urban dispar ca prin minune.
Pe parcursul celor 3 zile petrecute in natura, in afara discutiilor tehnice si sarcinilor interne, am avut parte si de activitati distractive si relaxante.
Prin intermediul jocurilor de echipa am reusit sa intrepatrundem armonios munca in echipa, am cimentat relatia dintre colegi, spiritul competitiv si buna dispozitia fiind nelipsite.
Un amestec extraordinar de experiente a ajutat ca echipa nostra sa devina mai unita....astfel incat intoarcerea la birou a fost insotita de mult entuziasm si energie

Noiembrie 2017 // SIMPOZION BRASOV

Permanenta noastra preocupare pentru implementarea celor mai bune solutii de cogenerare a fost reflectata in organizarea simpozionului ce a avut loc in perioada 16-17 Noiembrie, in Poiana Brasov.

Impreuna cu partenerii Turbomach/Solar - filiala a Solar Turbines, parte a grupului Caterpillar si Initial Advisory, s-a realizat o prezentare complexa a domeniului solutiilor de cogenerare,incluzand si solutii de finantare prin programele Uniunii Europene.

DECEMBRIE 2016 // CLADIRE BIROURI BRASOV, ROMANIA

Anul 2016 a fost un an plin de realizari, dintre care mentionam si semnarea unui contract de subantepriza pentru realizarea la cheie a instalatiilor aferente unei cladiri de birouri, din zona Brasovului.
Executia este in desfasurare iar activitatile constau in executia lucrarilor pe partea de HVAC, termice, sanitare (interioare si exterioare) si electrice.

Octombrie 2016 // TEAM BUILDING

In Octombrie 2016, echipa noastra s-a mutat la munte pentru cateva zile!
Desi am utilizat timpul pentru analize detaliate si propuneri de eficientizare a activitatii noastre, nu am neglijat sa ne relaxam !
Drumetie, bowling, dans, glume bune si multe alte activitati relaxante!

Octombrie 2016 // AIIR - SINAIA

In perioada 12-14 Octombrie 2016 Aplind a fost prezenta la cea de-a 51-a Editie a CONFERINTEI NATIONALE DE INSTALATII.
Evenimentul expozitional a avut loc la Cazinoul din Sinaia si in cadrul sau s-au prezentat produsele companiei noastre.
Firma Aplind a prezentat in plen diferite solutii de eficienta energetica si tratare a apei.

FOREN 2016 // VOX MARIS GRAND RESORT COSTINESTI, ROMANIA


In perioada 12 – 16 iunie 2016 Aplind a participat in calitate de expozant la cea de-a 13-a editie a forumului FOREN 2016 (WEC Regional Energy Forum).
Cu aceasta ocazie, Aplind impreuna cu partenerul sau ENGUL - companie cu o larga experienta in furnizarea de solutii in domeniul producerii de energie, a prezentat tehnologii de producere a energiei in cogenerare, in vederea cresterii eficientei energetice.
Numarul mare de vizitatori la stand a evidentiat interesul fata de produsele si serviciile oferite precum si sansele dezvoltarii activitatii comune a celor 2 parteneri.

MARTIE 2016 // Aliniere la legislatia de mediu


Incepand cu luna Martie 2016 societatea Aplind se regaseste pe lista operatorilor economici care gestioneaza ambalajele, demonstrand astfel sustinerea si implicarea noastra in respectarea legislatiei pentru protectia mediului.

Acest lucru se poate verifica accesand link-ul:
http://www.afm.ro/main/venituri/lista_operatori_economici_gestionare_ambalaje.pdf

Arhive

Octombrie 2015 // AIIR - SINAIA


Ca de obicei, Aplind este prezenta si in acest an, la Conferinta AIIR - Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania.
O buna ocazie nu numai pentru a prezenta noi informatii legate de produsele si activitatile societatii noastre ci si pentru a schimba pareri, noutati din domeniul instalatiilor industriale si rezidentiale.
Suntem foarte bucurosi sa primim la standul Aplind pe toti cei interesati de activitatea noastra!

Octombrie 2015 // Team Building Brasov

In luna Octombrie a anului 2015 echipa Aplind a fost prezenta la traditionalul Team Building.
S-a intamplat pe parcursul a 3 zile in mijlocul muntilor, undeva in apropierea Brasovului. In afara de activitatile interne si discutiile tehnice, incheiate seara cu specialitati la gratar, echipa si-a testat limitele la Mystery Rooms Escape din Brasov.
Toate aceste activitati au fost suficiente pentru a ne reincarca bateriile si a ne reintoarce plini de entuziasm la birou !

Octombrie 2014 // AIIR - SINAIA

In perioada 15 - 17 Octombrie 2014 Aplind a fost prezenta la cea de-a 49-a Editie a CONFERINTEI NATIONALE DE INSTALATII.
Evenimentul expozitional a avut loc la Cazinoul din Sinaia si in cadrul sau s-au prezentat produsele companiei noastre.
Numarul mare de vizitatori la stand a evidentiat interesul fata de produsele si serviciile oferite precum si sansele dezvoltarii activitatii in acest domeniu.
Firma Aplind a prezentat in plen un studiu de caz privind un proiect de eficientizare energetica prin montarea si punerea in functiune a unei turbine pe abur de 2 MWe.

Iunie 2014 // FOREN BUCURESTI

In perioada 22 – 26 iunie 2014 Aplind a participat in calitate de expozant la cea de-a 12-a Editie a forumului FOREN 2014 (WEC Regional Energy Forum) , stand numarul 38. Anul acesta evenimentul expozitional a avut la loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Cu aceasta ocazie, Aplind impreuna cu partenerul sau TRIVENI - companie cu o larga experienta in furnizarea de solutii in domeniul producerii de energie, a prezentat tehnologii de producere a energiei in cogenerare, in vederea cresterii eficientei energetice.
Sesiunile de discutii si tematice, care au fost abordate in cadrul conferintelor organizate, cum ar fi dezvoltarea unor noi tehnologii pentru producerea, transportul si distributia de energie, promovarea energiilor regenerabile si nu numai, s-au dovedit a fi constructive si de actualitate.
Totodata prezenta la stand a unui numar destul de mare de vizitatori, a scos in evidenta interesul din ce in ce mai mare fata de produsele si serviciile din domeniul producerii energiei de inalta eficienta, produse si servicii ce pot fi oferite de Aplind si partenerii sai.

Aprilie 2014 // CONTRACTOR BUCURESTI

In perioada 07 - 08 Aprilie 2014 Aplind a participat in calitate de expozant la cea de-a 2-a Editie a Expozitiei CONTRACTOR, stand numarul A20. Evenimentul a avut loc in Bucuresti la Hotel Marriott.
Grupul Aptech a participat la acest eveniment impreuna cu partenerii Fabricated Products Ltd (Anglia) si Christiani Wassertechnik GmbH (Germania).
Cu aceasta ocazie am promovat solutii pentru dezvoltarea si imbunatatirea sectorului de apa prin furnizarea de echipamente complexe pentru tratarea si epurarea apei.

Noiembrie 2013 // AIIR Sinaia

Aplind a participat in perioada 13-15 noiembrie ca expozant la congresul anual al AIIR ce a avut loc la Cazinoul Sinaia. In timpul acestui eveniment au avut loc discutii multiple pe baza domeniilor in care compania noastra activeaza. Contactele avute au evidentiat interesul crescand al comunitatii de specialitate pentru energiile regenerabile cat si pentru diferitele solutii moderne de tratare si epurare apa.

Iunie 2013 // EXPO APA BUCURESTI

In perioada 10 - 12 iunie 2013 APLIND a participat alaturi de partenerul sau ASTIM pentru al 3-lea an consecutiv, la cea de-a 15-a Editie a EXPO APA, eveniment ce s-a desfasurat la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Ca si in anii precedenti Aplind a promovat solutii pentru dezvoltarea si imbunatatirea sectorului de apa prin furnizarea de echipamente complexe pentru tratarea si epurarea apei.

Iunie 2012 // EXPO APA BUCURESTI

In 2012 Aplind a participat pentru al 2lea an consecutiv alaturi de partenerul sau ASTIM in calitate de expozant, la cea de-a 14-a Editie a EXPO APA, eveniment ce s-a desfasurat la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Anul acesta la fel ca si anul precedent, la targ s-a prezentat un numar mare de vizitatori, scotand astfel in evidenta interesul din ce in ce mai pregnant fata de produsele si serviciile din domeniul apei ce pot fi oferite de Aplind si Astim.

Iunie 2012 // FOREN NEPTUN-OLIMP

Asa cum deja si-a obisnuit vizitatorii si la aceasta editie societatea Aplind a fost prezenta in calitate de expozant la forumul Foren 2012 (WEC Regional Energy Forum) ce s-a desfasurat la Neptun-Olimp.
Cu aceasta ocazie echipa Aplind impreuna cu partenerul sau OPRA din Olanda, companie cu o larga experienta in furnizarea de solutii in domeniul producerii de energie, a prezentat tehnologii de producere a energiei in cogenerare si echipamentele pe care le pot oferi, in vederea cresterii eficientei energetice.

Februarie 2012 // Noul sediu APLIND

Din data de 15.02.2012 sediul firmei noastre Aplind se va muta intr-o noua locatie si anume in str.Vulturilor nr.18-18A sector 3 Bucuresti. Va vom comunica noile detalii de contact in cel mai scurt timp posibil.

Decembrie 2011 // Training ASTIM

In perioada 13-14 dec 2011, la sediul firmei ASTIM, Gebze/Istanbul, Turcia, a avut loc o sesiune de training ln care s-au aprofundat cunostintele legate de echipamentele produse si furnizate prin intermediul reprezentantilor Aplind pe piata romaneasca si s-a vizitat zona de productie a acestora. Cu aceasta ocazie, firma Aplind a prezentat un rezumat al oportunitatilor existente pe piata romaneasca in domeniul apei, un raport al activitatii desfasurate pe parcursul anului 2011, precum si strategia de marketing pe care o va aborda in anul 2012.

Octombrie 2011 // AIIR Sinaia

Aplind a participat in perioada 19-21 octombire ca expozant la congresul anual al AIIR ce a avut loc la Cazinoul Sinaia. In timpul acestui eveniment au avut loc discutii multiple pe baza domeniilor in care compania noastra activeaza. Contactele avute au evidentiat interesul crescand al comunitatii de specialitate pentru energiile regenerabile cat si pentru diferitele solutii moderne de tratare si epurare apa.

Iunie 2011 // EXPO APA 2011

Aplind impreuna cu partenerul sau ASTIM au participat in perioada 13-15 iunie ca expozanti la expozitia din sectorul de apa EXPO APA 2011 ce a avut loc la Palatul Parlamentului in Bucuresti. Cu aceasta ocazie, in cadrul conferintei tehnice au fost prezentate grupul de firme Aptech si produsele Astim.
Numarul mare de vizitatori la stand a evidentiat interesul fata de produsele si serviciile oferite precum si sansele dezvoltarii activitatii comune a celor 2 parteneri.

Noiembrie 2010 // INDAGRA FARM

Aplind participa al 2-lea an consecutiv la targul international INDAGRA FARM, targ de echipamente si produse din domeniul agriculturii si zootehniei. Ca si in anul anterior Aplind promoveaza proiectele de biogaz in sectorul agro-zootehnic de ferme - crestere animale si pasari, in sectorul agro-alimentar, in abatorizare si procesare carne.

Noiembrie 2010 // Turbomach training

In perioada 29-30.11.2010 s-a desfasurat la sediul firmei noastre Trainingul Turbomach in care s-au prezentat : produsele principale Turbomach (gama de turbine pe gaz), modul de realizare al packing-ului, performantele individuale ale fiecarei turbine in diferite configuratii, softul Turbomach si proiectele in Romania.

Iunie 2010 // FOREN NEPTUN-OLIMP

In perioada 13-17 Iunie la Neptun-Olimp Romania se organizeaza forumul FOREN 2010 (WEC Regional Energy Forum).

APLIND impreuna cu partenerul sau TURBOMACH SA Elvetia, lider in productia de turbine pe gaze de medie putere, companie cu o larga experienta in furnizarea de solutii in domeniu producerii de energie, participa la lucrarile FOREN 2010.

Aplind – Turbomach sunt prezenti la expozitia organizata la Bazin Club-Neptun, standul 43.

Solutii si echipamente oferite:
- O gama cuprinzatoare (intre 1 si 22 MWe) de turbine pe gaz complet echipate
- Solutii turn-key (pana la 50 MWe) pentru Centrale de producere a energiei in cogenerare
- Solutii pentru Centrale de producere a energiei in ciclu combinat

Tematica FOREN 2010 : Energie şi problemele majore regionale. Dialog şi Cooperare

Sesiuni de discutii:
1. Politici de generare a energiei din surse clasice si regenerabile
2. Pieţele de energie electrică
3. Rolul operatorilor de transport şi de distribuţie de energie electrică liberalizata
4. Petrol şi Gaze
5. Cărbune,uraniu şi sursele regenerabile.

Subiecte :
1. Tehnologii pentru producerea de energie, transport şi distribuţie. Asigurarea securităţii de aprovizionare cu energie. generarea, distributia şi aprovizionarea cu energies
2. Resurse regionale energetice şi opţiuni tehnologice. Promovarea energiilor regenerabile
3. Pietele de electricitate – liberalizare si integrare pe piata energetica europeana
4. ANS - Protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă. O abordare integrată
5. Creşterea eficienţei energetice

Martie 2010 // ROMENVIROTEC BUCURESTI

APLIND participa la cea de-a 17 editie a targului international ROMENVIROTEC, incercand sa mentina in permanenta contactul cu cei interesati de noile tehnologii din domeniul protectiei mediului.

Februarie 2010 // Finalizare contract cu DOOSAN IMGB

Finalizarea contractului pentru realizarea unei Centrale Termice la Doosan IMGB

APLIND impreuna cu partenerii sai a incheiat cu succes punerea in functiune a Centralei Termice pentru producere abur (45 t/h, 20 bar) construita in cadrul SC Doosan IMGB SA.

Valoarea contractului a fost de circa 1.500.000 Euro, exclusiv TVA si a cuprins urmatoarele lucrari principale::
- Proiectare si documentatie pentru obtinere avize;
- Asistenta la obtinerea avizelor necesare;
- Constructia cladirii Centralei Termice si a anexelor;
- Livrarea echipamentelor necesare;
- Alte lucrari de amenajare interioare si exterioare;
- Project managementul lucrarii

Ianuarie 2010 // Semnarea primului contract pentru o instalatie de biogaz

Host/Aplind a semnat primul contract pentru o instalatie de biogaz care va prelucra in principal resturi de abatorizare 30.000 t/h categoria 2,3. Biogazul va fi utilizat pentru producerea in cogenerare a energiei electrice si termice.

Octombrie 2009 // INDAGRA FARM BUCHAREST

Aplind participa la targul international INDAGRA FARM, targ de echipamente si produse din domeniul agriculturii si zootehniei.

Aprilie 2009 // ROMENVIROTEC BUCHAREST

Aplind participa la cea de-a 16° editie a targului ROMENVIROTEC , targ de echipamente si tehnologii pentrui protectia mediului.

Noiembrie 2008 // ECOMEDIU ARAD

Aplind participa la targul international de echipamente si utilaje pentru investigarea, analiza si controlul apei, aerului, solului cunoscut sub numele “EcoMediu” de la Arad.


Pentru mai multe referinte va rugam sa ne contactati.